Doviđenja i hvala na svim ribama (i čitanju)

Ovo je zadnji upis na ovom blogu. Nakon punih pet godina i nekih 1.300 članaka, vrijeme je da odjašemo u zalazak sunca s mobitelom u džepu i laptopom pod rukom. Bila nam je čast pisati o svemu što smo pisali, recenzirati uređaje, educirati vas i promovirati naš bonbon. Vidimo se :)

Doviđenja i hvala na svim ribama (i čitanju)

Svakoj priči dođe kraj pa tako i ovoj našoj o malom blogu koji je punih pet godina, potiho i elegantno, egzistirao na ovim stranicama. Krenuli smo s namjerom da te zabavimo i informiramo. Pisali smo o svemu i svačemu, šalili se, ponekad i pomalo tugovali, a često smo znali i gunđati u našim upisima o temama do kojih nam je stalo.

Upravo zbog toga smo često pokazivali emocije kroz naše upise – naprosto nam je bilo stalo do stvari o kojima pišemo – gadgetima, tehnologiji, prirodi, svijetu, ljudima…

Nadamo se da smo te pritom ponekad natjerali na razmišljanje ili ti bar pomogli kod odluke koji mobitel kupiti. Male stvari su jednako bitne kao i one velike, jer svi smo mi središte svojih malih svemira.

Dosta sentimentalnosti. Našem blogu došao je kraj, ali ne odlazimo sjetni već sretni zbog pet godina koje smo podijelili sa svima vama – s tobom, s tobom, tobom, i tobom…

Svi vi koji ste bar jednom pročitali neki od naših članaka – veliki pozdrav i čitamo se na nekim zelenijim online pašnjacima.

Posljednja izmjena: 04.04.2017.
Povratak na prethodnu stranicu